Lavovski narod je poslao na Zemlju stenu, poznatu kao Uluru, te su stvorili kataklizmičke sile koje su okončale doba dinosaurusa

2013-10-26 23:22
Drako

Postojali su anđeli koji su se okrenuli od svjetlosti Stvoritelja. To je bio gotovo nesretni slučaj. Dogodilo se prije mnogo bilijuna godina. Pali anđeli, kao i drugi anđeli koji su bili nepokolebljivo u svetlosti, imali su moćstvaranja u sebi i oni su stvarali fizička bića. Među njima stvorili su i Drakoe.

Mada su Drakoi imali svetlost Stvoritelja u sebi oni nisu imali svetlost ljubavi i saosjećanja. Oni su se također množili i širili zvjezdanim svjetovima galaksije.

Hrana Drakoa bila je svest živih bića[1]. Na početku su se Drakoi hranili malim oblicima života kako bi preživeli. Onda su počeli proždirati bića koja su dolazila iz svetova zvezda. Bića sa zvezda su se borila kako bi preživela. Beskrajni ratovi besnjeli su širom galaksije. Sami Drakoi su počeli stvarati, kako danas zovemo, genetskim inženjeringom. Oni su stvorili Reptoide, Dinoide i druge vrste pre toga.

Ta su bića bila zarobljena i koristila su kao izvor hrane Drakoima. Oni su se takođe množili i širili te zauzeli mnoga mesta širom galaksije.

Bića svetova zvezda su tražili rešenja za problem Drakoa i nesretnih bića koje su oni stvorili.

Uloženo je puno truda. Između ostalog stvoren je i planet Zemlja.

Plan je bio da on postane rajskim vrtom veoma tamnog dela galaksije. To bi bio svetionik bleštave svetlosti. Velik je plan bio da se Zemlja naseli fizičkim bićima rođenim iz ljubavi i saosećanja. Ta bi se bića razmnožavala i služila kao domaćini onima koji nikada nisu iskusili svetlost. Tako bi ta nesretna bića mogla doći i iskusiti ponovljene živote u fizičkim telima koja bi u sebi imala ugrađenu svetlost ljubavi i saosjećanja. To bi im omogućilo da evoluiraju.

Tokom ranog razvoja Zemlje, puno ranije nego su se naselila fizička bića svetlosti i ljubavi taj su planet zauzela društva Reptoida i Dinioda pod vodstvom Drakoa. Milionima godina te su vrste vladale Zemljom i stvorile dinosauruse i druge oblike života. Ta su stvorenja prvotno bila korišćena kao žrtvena ponuda Drakoima da bi poštedeli Reptoide. U tom svijetu nastalo je suparništvo između Reptoida i Dinoida kako bi videli ko može stvoriti najvećeg i najnasilnijeg gmaza. Dinosauri su preplavili Zemlju što je imalo velikog uticaja na životne oblike u galaksiji. Bića sa zvezda su došla na Zemlju kao promatrači, ušli u oceane i postali kitovi koji su nastavili promatrati. Nakon otegnutih pregovora između Drakoa i onoga što je postalo galaktičko veće zvezdanih svetova, shvatilo se da Drakoi ne žele odustati od svoje kontrole nad planetom Zemlja i stvorenjima koja su na njemu živela. Vrsta zvezdanih bića poznata kao Lavovski narod poslana je tamo da bi promenila svet Zemlje i oslobodila planet od dinosaurusa.

Lavovski narod je poslao na Zemlju stenu, poznatu kao Uluru, te su stvorili kataklizmičke sile koje su okončale doba dinosaurusa. Uluru je na Zemlju stigao okovan ledom a imao je i drugu misiju, nosio je takođe genetički materijal koji je trebao omogućiti evoluciju toplokrvnih životinja prekrivenih krznom.

Milionima godina kasnije Reptoidi su kao sjajni genetičari uzeli taj materijal i genetički materijal Ceteana te stvorili toplokrvnog sisavca s krznom, uspravnog majmuna.

Nova stvorenja su se u početku koristila kao žrtvena hrana za Drakoe, jer su Reptoidi i Dinoidi izgubili dinosauruse kao žrtvene ponude. Kasnije su se uspravni majmuni također koristili za kopanje zlata za Drakoe. Drakoi su otkrili da uzimanjem zlatne prašine dobivaju moć interdimenzionalnog putovanja.

Konačno su Drakoi krenuli dalje u drugu dimenziju i dali Reptoidima i Dinoidima slobodu. Bića poput uspravnog majmuna su dobili dozvolu da se sami razviju, postajući okrutna vrsta koja je upotrebljavala oružje. Reptoidi su i dalje održavali oblik kontrole uma nad njima te su ih pozivali kad su im bili potrebni.

Galaktičko veće je konačno zahtevalo i ugovorilo odlazak Reptoida i Dinoida s planeta Zemlja. Reptoidi uistinu nisu imali izbora jer su ih Lavovski ratnici mogli sve lako uništiti. Dinoidi su krenuli brzo nakon toga. Drakoi su bili svjesni plana i mislili su drugačije. Kontingent Drakoa je stigao na Zemlju i ponovno preuzeo kontrolu preko vođa Reptoida. Na Plejadama se organizovala velika misija transporta pedeset hiljada zvezdanih bića velikim matičnim brodom do planeta Zemlja.Cilj je bio polako integrisati pionirsku koloniju na planetu. Sama je Zemlja imala neprijateljsko okruženje za zvezdana bića pa su tako planirali sebe genetički modifikovati da bi se mogli širiti planetom omogućavajući stvaranje nove vrste s ugrađenom ljubavlju i saosjećanjem. Ta bi vrsta omogućila da se duše Drakoa, Reptoida i Dinoida inkarniraju u njima i evoluiraju.

Kada su stigli, misiju su uništili Reptoidi pod kontrolom Drakoa ostavljajući samo devedeset preživjelih na planetu. Reptoidi su bili potpuno svesni posledica svog delovanja. Neki su se vratili  svojim prvobitnim zvezdanim sistemima. Drugi su ostali na Zemlji. Nekolicina je otišla pod zemlju. Drakoi su se preselili u drugu dimenziju. Preživjela bića sa zvijezda su se borila kako bi izdržali neprijateljsko ozračenje na Zemlji. Nekoliko Reptoida koji su napustili svoje društvo nakon što su shvatili okrutnost napada, pomagali su im. Nakon pet godina misija brodova Lavovskih boraca došla je na Zemlju i uništila Reptoide ostavivši samo one koji su se naselili ispod zemlje. Preživeli s matičnog broda su izabrali ostati na Zemlji. Tu uistinu nije bilo izbora jer ih je Zemlja zauvijek promijenila. Oni su bili izuzetno uspešni u stvaranju početaka ljudske vrste,   nove vrste bića s ugrađenom svetlošću ljubavi i saosjećanja.

Ta je vrsta sada brojala bilione. Od njihovog samog početka bilo ih je na trilione pružajući bezbroj mogućnosti za inkarnacije bića iz celog univerzuma.

Sledećih devet stotina hiljada godina ljudska su bića služila kao domaćini za duše Drakoa, Reptoida, Dinoida i kulture svetova zvezda.

Sva mržnja, ludilo i nasilje koje se od tih vremena pojavilo unutar čovječanstva poslužilo je kao put učenja ljubavi, tuge, saosjećanja i poniznosti. To je proces čišćenja i zato je naša istorija takva. Stvari se sada menjaju u svetovima zvezda.

Ciklus je skoro završen. Bliži se vreme buđenja. Uskoro će novo Zlatno doba svanuti nad Zemljom i oni koji su odabrali slediti svetlost ljubavi ući će u doba mira, sklada i ljubavi.

Oni koji ne budu sledili svetlost ljubavi neće moći preživeti u novoj i višoj vibraciji, pa će se inkarnirati na drugom mestu možda sličnom Zemlji kako bi nastavili uspinjati se putem do ljubavi. Oni će konačno također uspjeti jer snaga ljubavi pobjeđuje sve na svom putu.

Ova je knjiga također posvećena biću svetlosti znanom kao Alčeringa i starom aboridžinskom duhu Zemlje.

 

(ALČERINGA Kada su stvoreni prvi preci Valerie Barrow je ispričala Bill Oliveru)

 

 [1] Ponajpre patnjom – prim dn

 

Pretraga

PREPORUČUJEMO

Ninićevo LIKOVNO i PESNIČKO izražavanje (kritike)

NINIĆEVO SELFIČKO SLIKARSTVO

RAZGOVOR SA NINIĆEM objavljen u magazinu SENSA (martovski broj)

PREDAVANJA D Ninića

     - O molitvi OČE NAŠ

                            - video snimak

                            - o predavanju

                            - o predavanju (engleska verzija)

     - Na temu BOJE I DUHOVNOST

     - Tema RTANJ

             - Knjižara EVEREST

             - ISTRAŽIVAČKI FESTIVAL 2011.   (video zapisi)

             - RTANJ I DUHOVNOST (predavanje - snimak)

     Ninić na VIKIPEDIJI

              VIKIPEDIJI (engl.)

 

Novo (peto) izdanje popularnog romana OTKRIĆE  - U PRODAJI

Možete naručiti preko ovog sajta (kontakt) ili na telefon

060 3 44 11 77

 

VIDEO KANAL NA You Tube http://www.youtube.com/user/DusanNinic