O astrokarti Adolfa Hitlera

beleške sa predavanja astrologije
Astro karta Adolf Hitlera (Izvor: D Malić)

Mrzela sam njenu okrutnost na predavanjima, njenu drskost, hladnoću, mrki pogled, strogoću, njenu gordost. Ali i zavidela sam joj na njenom znanju ili intuiciji ili vidovitosti koju je primenjivala. Za mene je uvek bila zagonetka. Ne samo za mene, za sve nas. Kad god je ušla u salu za predavanje nastala bi tišina. Sa svojim ekstravagantnim stilom oblačenja koji podseća na vešticu lagano je ušla u prostor koji je jednostavno zatrpala svojom energijom.-    Dobro veče – samouvereno bi rekla.Skinula je dugi crni mantil i sela na svoje mesto, pored prozora kroz kojeg je znala da gleda satima u nebo.

Da bi me razumeli daću vam primer: Jedno od njenih predavanja izgledalo je ovako:-    Ako me sećanje ne vara imali ste zadatak da izaberete jednu poznatu ličnost, napravite retifikaciju i dobro je izanalizirate. Kaća, kojeg vojskoviđu si izabrala? Izvoli, ispričaj nam sve detalje.

Kaću je oblio znoj, ali poče polako:

-    Hitler, rođen 20. aprila 1889 u Linzu u 6: 45:59 , u znaku Bika sa podznakom Vage.

Svi smo se pitali kako je znala da je izabrala vojskovođu. Da li je vidovita? Kao i obično, zagledala se kroz prozor u nebo, prekrstila ruke i smireno slušala.

-    Kaća je nastavila: Podznak nam uvek govori kako čovek reaguje, kako izgleda, kako ga drugi vide... pa se njegov podznak ili ascendent nalazi u znaku Vage na 29 stepenu, stepenu Lava koji simbolizuje vođu. Vladar njegovog Ascendenta Venera nalazi se u njegovom sedmom polju, a to je polje politike u konjukciji sa Marsom, a Mars je simbolika ratovanja, pa je Venera poprimila osobine Marsa.

-    Mhm – promrmljala je Dali.

-    Vage su u istoriji poznate po okrutnosti, u najvećem broju slučajeva teroristi i kriminalci, jer se uvek bore za neku pravdu koju sami izmisle. Obično rano detinstvo ima uticaj na čoveka za ceo život. Majka Adolfa Hitlera rodila je troje dece koji su umrli, a Adolf je bio četvrti i preživeo je pa mu je posvetila preterano pažnje, ispunjavala mu svaku želju, razmazila ga je. U Adolfovoj astro karti možemo videti da se Mesec koji simbolizuje majku nalazi u konjukciji sa Jupiterom koji simbolizuje podršku. Možemo da vidimo kako je majka imala težak žovot jer suprug ju je često ponižavao i zlostavljao. Na to ukazuje Mesec u Jarcu, znači on je tu u padu. A otac Alojz Hitler bio je okrutan i prema Adolfu. Oca simbolizuje deseto polje, a u njoj se nalazi Saturn u Lavu pa i u kvadratu sa Marsom što daje okrutnost. Očeva majka Marija Ana Šiklgruber je ostala trudna dok je kao služavka radila u jednoj jevrejskoj porodici, što je Adolf verno krio, a to se vidi iz astro karte da vladar četvrtog polja odlazi u 12. polje koje nosi simboliku tajnosti ili nepoznatosti. Ipak Adolf Hitler je bio mnogo vezan na majku koja se 1906 teško razolela od raka dojke što možemo videti iz Adolfovove astro karte kao Mesec u Jarcu. Već sledeće godine 21. decembra 1907. majka Klara Hitler je umrla. Te godine u Hitlerovom godišnjem horoskopu možemo videti da se nalazi u 4. polju Pluton koji simbolizuje smrt u egzaktnom kvadratu sa Saturnom koji simbolizuje tugu, patnju i gubitak. Solarni Mesec nalazio se na natalnom Saturnu što je samo potvrdio da će Adolf Hitler izgubiti majku.

-    Mhm – ponovo je promrmljala Dali.

-    Posle majčine smrti Hitler je ubrzo ostao bez krova nad glavom i novca. Radio je teške poslove, bio je nosač na stanici, pomoćnik na građevini... Ponekad bi slikao i nešto zaradio od prodaje slika. Često je spavao sa beskućnicima, ispod mosta, u domovima za siromašne... Što sve ukazuje vladar 4. polja (dom) koji se nalazi u 12. polju. Kad se zaratilo prjavljivao se za najopasnije zadatke i često ostajao jedini živ. Dešavalo se da padne bomba u njegovu baraku i svi poginu osim njega. Tako je shvatio da ga čuva neka viša sila i da za njega sigurno postoji neka posebna misija za nemački narod. To iz astro karte vidimo kao Mars u trigonu sa Jupiterom. Posle prvog rata radio je razne poslove. Bio je i stražar na železničkoj stanici. Zatim je odlučio da se bavi politikom. Za loše ekonomsko stanje Nemačke svalio je krivicu na jevreje. Mesec koji simbolizuje narod nalazi se u znaku Jarca u konjukciji sa Jupiterom što znači da će Hitler biti podržan kad bude narod u jako teškom stanju.

-    Mhm -  ponovo će Dali.

-    Njegov način govora bio je specifičan, grub, pun strasti, što mu je obezbedio Merkur u Ovnu. Hitler je bio čak i u zatvoru zbog organizovanja puča SA trupa. U zatvoru je napisao knjigu Moja borba. Povratak mu je doneo brzo unapređenje i postao je kancelar Nemačke, zatim vrhovni firer, vođa nemačkog naroda, diktator. Kad je Hitler došao na vlast zabranio je okultizam i progonio je astrologe. Želeo je da ima monopol nad tim radovima. Okultizam je koristio za svoje zacrtane ciljeve. Kad je izgubio rat Hitler se oženio Evom Braun i izvršio samoubistvo. Bio je izdao naređenje da se njihovi leševi pospu benzinom i zapale što dokazuje Neptun u 8. polju.

-    Dobro Kaća, sve si to lepo izprepisivala iz drugih tekstova i enciklopedija, ali ajde sad počni da tumačiš astro kartu Adolfa Hitlera.U prostoru je zavladala potpuna tišina. U takvim momentima mrzela sam je. Osećala sam kako nas ponižava. Zar ne ume na lepši način da ispravlja naše greške. Ipak mi tek učimo astrologiju. Kako može da kaže da je Kaća sve izprepisivala, možda se ipak potrudila na svoj svojstveni način, a ona tako grubo... ni Hitler joj nije ravan.-    Kaća, izađi i na tabli napiši šta sve simbolizuje astrološki znak Vodolija ili planetu Uran?U svako doba dana i noći morali smo da znamo šta koji znak ili planeta simbolizuje. I tako nas je stalno štrecala i kažnjavala. Svi smo sedeli kao na iglama jer nismo znali kada će koga da prozove, da li ćemo zadovoljavajuće odgovoriti na njeno pitanje, a da se ne izblamiramo i da nas ne ponizi sa nekom njenom okrutnom rečenicom.-    Vodolija? Brzinu, eksplozije, novosti i patente, železnicu, promene,..

-    Dobro. Kristjane, napiši šta simbolizuje astrološki znak Rak ili Mesec?

-    Rak ili Mesec simbolizuje dom, majku, majčinstvo, tečnost, državu...

-    Napiši na tabli.

-    Nataša, izađi pred tablu i napiši šta simbolizuje Vaga ili Venera?

-    Ljubav, harmoniju, javnost, politiku, brak, cveće, lepotu, slatkiše..

-    Elena, šta simbolizuje Devica?

-    Devica simbolizuje rad, radno mesto, disciplinu, pedantnost, analizu, vojni rok, kasarne, zdravlje, ambulante,..

-    Roberte, šta simbolizuje Ovan i Mars?

-    Rat, vatru, povrede, sve što je ostro, agresiju,...

-    Super, vidim da ste nešto i naučili. Nego Kaća ajde da krenemo od početka. Kaća, imaš li neku sliku Adolfa Hitlera da nam pustiš na projektoru.

-    Imam. Samo malo da je potražim. Evo je.Hitler u uniformi, podignute glave, brkovi kao Šoić iz serije Bela Lađa...-    Kaća, reci mi da li je taj čovek lep?Svi smo se nasmejali.-    Pa, nije baš lep, ali ima nešto na sebi što privlači pažnju – samouvereno će Kaća.

-    Dobro. Reci mi da li ta osoba izgleda harmonična, mila i slatka i šta je već sve Nataša nabrojala kao simboliku Venere ili Vage?

-    Ne nego izgleda kao vođa. Ali ako pogledamo stepen njegovog ascedenta taj se nalazi na 29 stepenu, a to je stepen Lava koji mu daje izgled vođe. Odgovori Kaća

-    Eh, draga moja, ascendent nam uvek govori kako osoba izgleda, kako želi da je drugi vide, njegova prva reakcija na neku akciju i dešavanja... On ne da je izgledao kao vođa, on je zaista bio vođa. A ja njega tako u uniformi sa podignutom glavom vidim kao ratnika, pa bi pre rekla da se njegov stepen ascendenta nalazi na stepenu Ovna koji simbolizuje rat. A on je želeo da ga drugi vide kao vođu rata, kao ratnika, zato se u javnosti često pojavljivao u uniformi, to je činjenica, o tome svedoče njegove fotografije i snimci. On je želeo da ga drugi vide kao vođu rata, nekoga ko ruši sistem, destrukciju, a destruktivnost u astrologiji simbolizuje Škorpija. Pa 'ajde da razmislimo da njegov ascendent pomerimo na 1. stepen Škorpije. Osim toga ascendent Škorpije daje ljudima harizmu, i to je to što privlači pažnju koju si pominjala. Ajde da navedemo nekoliko realnih činjenica koje će nam ispričati istinu o Hitleru. Ne možemo mi pričati o tome kako se njegova majka bojala da će izgubiti Adolfa kao dete jer su joj pre toga umirala deca. Kako mi znamo šta je neko osečao,  možemo samo da predpostavimo, da su nam neke stvari logične, ali u životu se dešava i mnogo nelogičnih stvari. Da li ste ikada u novinama pročitali da su roditelji zlostavljali svoju decu, da su ih tukli, da su ih ubili? Naravno. I ako to nije logično i normalno za naše umove to se ipak dešava. A šta su ti ljudi osetili u momentima njihovog ludog ponašanja niko nikad neće znati sem njih samih. Znači imamo činjenicu da je majci Adolfa Hitlera umrlo troje dece, da se zvala Klara, da se razbolela zbog raka dojke. Da ponovimo, četvrto i deseto polje zaista pokazuje po jednog od roditelja. Znači vrh 4. polja je ascendent jednog roditelja obično majke jer četvrto polje je analogno sa Rakom koji simbolizuje majčinstvo, a 10. polje je ascendent drugog roditelja, obično oca jer taj je po pravilu i naš autoritet. Ponekad roditelji preuzimaju kontra uloge pa 10. polje pokazuje majku, a 4. polje oca. Ali to možemo da proverimo. Ako bi posmatrali astro kartu Adolfa Hitlera koji je bio mnogo vezan za majku i imao simptome edipovca, ajde da pogledamo da li nije njegov autoritet ipak bila njegova majka što bi značilo da nije deseto polje ascendent njegove majke. Ako je tako onda bi od vrha 10. polja izbrojali treće polje, za koje znamo da nam inače govori simboliku imena neke osobe, u ovom slučaju vrh 12. polja astro karte Adolfa Hitlera, trebala bi se videti simbolika imena majke. Vrh njegovog 12. polja nalazi se u Vagi, a ime njegove majke bilo je Klara. To ime je latinskog izvora što u prevodu znači Klara – chiara – draga. Pre bi mogla reći da ta simbolika Vage može opisati ime Klara nego što bi opisivalo treće polje od vrha 4. polja koje je u Hitlerovojoj astro karti u znaku Ovna. Simbolika Ovna ni malo ne označava nešto drago ili ime Klara. Ali to nije dovoljno jak dokaz da bi majka mogla da bude dominantna u njegovom životu i da simbolizuje njegovo 10. polje. Pogledajmo dalje. Rekli smo i činjenicu da se ona razbolela zbog raka na dojki. To pokazuje simbolika Meseca u Jarcu. Ali ako bolje pogledamo i odbrojimo 6. polje (polje zdravlja ili bolesti) od 10. polja znači vrha ascendenta majke, možemo videti da upravo u tom 6. polju od desetog nalazi se Mesec u Jarcu. To je još jedna potvrda da je ipak njegova majka simbol 10. polja. Ja volim da nađem što više dokaza da je to zaista tako i tražim dokaze dalje. Poznata je i činjenica da je majka  pre Adolfa Hitlera rodila troje dece koje su umrli. Deca se gledaju kroz 5. polje. Ako od desetog polja odbrojimo peto polje vidimo da se nalazi u znaku Škorpije koje inače simbolizuje smrt. Zar nije to još jedan dokaz? A to samo potvrđuje i sam Hitlerov ascendent Škorpije.-    Ali kako da mi znamo da ime Klara može da se prevede na latinsko chiara što znači draga? Šta ako u nekom drugom jeziku na primer nekom afričkom znači Klara nešto papreno ili nešto otrovno? – upitala sam je.-    Znaš Senka, svi mi živimo život pun informacija i »znakova kraj puta«. I ako umemo da čitamo te znakove i stavljamo ih negde u podsvest, u momentu kad su nam potrebni oni sami izlaze i koristimo ih. Konkretno za ta imena. U osnovnoj školi upisala sam kurs francuskog. I jedini domaći zadatak bio je da prevedemo imena. U prvom momentu činilo mi se to toliko glupo do imbecilnosti, prevedeš ime sa francuskog na naše, svašta. I sećam se imena Zvonko, koji se na francuski prevelo kao ime Klošar. Nije mi bilo jasno kakve veze ima Zvonko sa klošarima za koje sam smatrala da su bezkućnici, siromašni... U Francuskoj su nekada davno živeli siromašni ljudi koji su svaki dan išli u crkvu da zvone zvonima u crkvi i za to su bili plaćeni. Njih su nazvali klošari ili u prevodu zvonari. Tako da ime Zvonko se na francuski prevede kao Klošar. Toliko mi je to ostalo u sećanju kao koncept razmišljanja i to me drži do dana današnjeg. Ime Albin ili Albina prevodili smo na ime Zora i Zoran. Zašto? Zato što je latinskog izvora i albino znači jutranja zora. U to vreme još se puštala pesma Nede Ukraden »Zora je svanula, suza je iz oka kanula...« A ja sam pevušila »Albina je svanula...« . Danas taj koncept prevođenja imena koristim za astrologiju, princip je isti sve su ostalo nianse. A to što bi ime Klara u Africi značilo nešto drugo, e pa da je to trebao da bude neki »znak pored puta« kojeg sam trebala da upoznam, ja bi to do sada znala. A tako mi je bilo dano da upoznam latinsku Klaru. – nasmešila se Dali.

-    Znači svako treba da prati svoje znakove kraj puta i da koristi informacije koje sam primi u toku života? – pitala sam.

-    Naravno. Jer mi svi živimo, pričamo, slušamo našu astro kartu, znači znakove kraj puta. Samo treba da naučimo kako da čitamo.

-    A kako da znamo šta je zaista znak kraj puta? Šta ako nikad ne naučimo da ih prepoznajemo? – upita Robert.Dali je sela na sto. Često se ponašala kao dete.-    Znate li onaj vic – počela je – Bio cunami i u Sarajevu, sve se ruši, poplava... i Mujo nije hteo da napusti svoje ognjište. Naiđe Haso u čamcu i povika: »Mujo, ajde upadaj u čamac, spašavajmo se.« a Mujo će njemu: »Ja ne idem nikuda, ja ću tu da ostanem, ja se molim Alahu i on će da me spasi, neće meni ništa da bude«. I ode Haso. Naišao Huso sa čamcem i on povika: »Ajde Mujo uskači u čamac utopit ćeš se ovde.« Mujo ponovo odgovara: »Ma neću, meni se ništa neće dogoditi, ja se molim Alahu i on će me spasiti.« Huso nastavi dalje. Naiđe Fata i viče: » Crni Mujo šta radiš tu, upadaj u čamac i da bežimo odavde, utopit ćeš se.« A Mujo i njoj: »Fato, samo ti idi, ja se molim Alahu i meni ne može ništa da se desi«. Ode i Fata. A Mujo se utopijo, umro. Dođe ti on pred lice Alaha i kaže: »Bože moj, ja sam u tebe zaista verovao, a ti meni tako, da se ja utopim.« A Alah će njemu: » Mujo, ja sam tebi poslao tri čamca da te spasem, a ti nisi hteo da uđeš«. Eto dragi moji, to su vam znakovi kraj puta. Ako ne naučite da ih čitate, utopitćete se.

-    Ali ako peto polje simbolizuje decu, i ako pogledamo da je vrh 4. polja ascendent jednog od roditelja, onda Hitlerovo osmo polje je u stvari peto polje koje simbolizuje decu, a tu se nalazi Pluton. Pa zar ne bi i taj uticaj Plutona ukazivao na to da su Klari Hitler umirala deca? Upita Kaća samouvereno.

-    Hoćeš da kažeš da su Klari umirala deca, a njenom suprugu nisu? Sa kime li je onda ona ostajala trudna? – ironično se nasmejala Dali.

-    Ah, da, logično.

-    Proverimo uvek sa vrhovima drugih polja da li smo uradili dobro retifikaciju astro karte. Kako smo uradili retifikaciju i pomerili ascendent na prvi stepen Škorpije možemo videti da se njegovo šesto polje pomerilo na 11. stepen, tj. stepen Vodolije. Kaća, zar nisi ti pomenula da je menjao poslove, a to upravo govori stepen Vodolije. Zar nisi rekla da je radio i na železničkoj stanici što je isto stepen Vodolije. Da je neko vreme radio kao fizikalac i građevinac, a to je sasvim dovoljno da se šesto polje nalazi u znaku Ovna. Ali ni te poslove nije dugo radio upravo zbog uticaja tog stepena Vodolije. Vladar 6. polja Mars nalazi se u 7. polju, što mu pre ili kasnije pruža priliku da se pojavi u javnosti. Mislim da nema potrebe da dokazujemo da je ta retifikacija sad dobro urađena. Kao što nas je Kristjan podsetio Mesec simbolizuje i dom, državnost, državu... Pa kakav odnos ima osoba sa majkom, takav ima odnos i sa državom. Tako da kako se Hitlerova majka razbolela i mlada umrla, tako se i država u kojoj je vladao Hitler »razbolela« i umrla. Znači bilo je neminovno da njegova država »umre«. Pominjala si i okultizam koji je Hitler koristio za dostizanje svojih političkih ciljeva, za državu.  Ne znam da li si obratila pažnju Kaća da u solarnoj karti Hitlera za 1907 kad mu je majka umrla nalaze se planete Pluton u kvadratu sa Saturnom koji se nalazi u znaku Ribe. A kombinacija energije Plutona+Saturna+Ribe ili Neptuna daje okultizam ili magiju. Ezoteričari su svestni da magija može i da ubije čoveka. Ja lično mislim da se to dešavalo i sa Hitlerovom majkom, zato su pozvali i lekara jevreja koji je imao ezoterijska iskustva. Zašto to mislim? Zato što se to isto dešavalo sa državom. Hitler je koristio okultizam za vladanje svoje države. Oznake koje je koristio za nacizam to su klasične rune, znači koristio je runske zapise. Hitler je smatrao da on odrađuje svoje karmičko poslanstvo.

-    Dali ti uvek govoris kako je astrologija nauka a ne bacanje graška i kako znamo šta je neko mislio i osečao. – prokomentarisao je Robert. – Kako znaš da je on to doživljavao kao karmički zadatak, odkud sad znaš šta je osećao?

-    Pogledaj malo bolje, ne govorim samo o ezoteriji i runama, govorim i o astrologiji. Gde se nalazi Adolfov severni karmički čvor? A? U znaku Raka i to na stepenu Raka koji daje simboliku državnog patriotizma. Zbog toga smatram da je Hitler to doživljavao kao svoju karmu. Kraj krajeva, on je imao masu astrologa oko sebe i ubeđena sam da je bar neki astrolog to video i tako taj položaj karmičkog čvora protumačio. Da ne pominjem da je ipak po njegovim venama tekla krv njegovih predaka jevreja što se može videti kroz njegovu fizionomiju. A sa uništavanjem jevreja u nekom periodu on je kroz karmu njima dao moć u nekom drugom periodu da vladaju svetom. A to i jeste smisao novog svetskog poredka. Da ne zaboravimo da je bio i pripadnik tajnih organizacija što potvrđuje Uran (organizacija) u 12. polju (tajnost).

-    Ali nije suština njegovog ponašanja da bude vladar iz tajnosti, nego on je hteo da bude političar, što ukazuje Sunce u sedmom polju. – reče Nataša.

-    Zar nije to isto, ljudi iz tajnih organizacija su u politici. Ili bolje rečeno: Kako postati političar, a da nemaš nekoga iz tajne organizacije koji stoji iza tebe? Pogotovo kad je neko na tako visokom položaju, mora i sam da bude član toga. A Hitler nije imao Sunce u sedmom polju nego u šestom.

-    Šta?!? – zaprepašteno će Kaća. – Nemoguče, on je bio ipak političar, lider (Sunce) u politici (sedmo polje).

-    Sedmo polje je analogno sa Vagom, a šesto polje je analogno sa Devicom. Ajde pogledajmo na tabli šta je sve Elena napisala za Devicu. Hm, Devica – radno mesto, vojni rok, kasarna, garderoba... A još njegovo 6. polje nalazi se u znaku Ovna, rat. Pa kad se on prijavio u vojsku da »odradi vojni rok« bio je najuspešniji u zadacima, on je živnuo. Garderoba, Ovan – vojnička, a Sunce u 6. polju pokazuje da je vrhovna. Pa je on lepo nosio uniformu vrhovnog vođe vojske.  A vladar 6. polja je Mars, koji se nalazi u 7. polju, pa ga je rat doveo i do pojavljivanja u javnosti. Njegov plan nije bio da politizira, da pregovara, da se dogovara, nego hteo je da bude diktator. On da je imao Sunce u 7. polju on bi pre ili kasnije bio primljen na umetničku akademiju bez obzira na teške aspekte. Ipak on je bio uporan, pa bi se čak i retrogradnost Venere istrošila zbog njegove upornosti. Bar on je poznavao jevrejske metode buđenje planeta iz astro karte. On bi već znao kako treba da probudi Sunce u Vagi da bi položio prijemni, ali nije mu bilo zapisano u zvezdama. A o njegovoj smrti nećemo mnogo da pričamo jer u 8. polju nalazi se Neptun, pa neka njegova smrt ostane tajna, tajanstvena, sakrivena...

-    Ej, jel znate da je i Slobodan Milošević imao Neptun u 8. polju? – iz čista mira če Robert.

-    Aman Roberte, nema smisla da porediš Hitlera i Miloševića. Prekori ga Kaća.

-    Ne, nisam to hteo, nego i smrt Miloševića bila je nekako smuljana i tajanstvena.

-    Da, kao i kod mnogih članova tajnih organizacija. Ali mi se nećemo upuštati u te teme. Mislim da smo dosta pričali o Hitleru i ratu, ajmo sad na neku vedriju temu. Zaključi Dali.Ona tako samouvereno priča o Hitleru kao da je bila svo vreme pored njega. Neko vreme se šuškalo među astrolozima da je uradila regresiju i u tom postupku videla sve detalje nacizma jer je živela tamo.-    Možda bi mogla Senka da nam ispriča nešto o nekom velikom naučniku. Predloži Dali.Ja sam ostala šokirana. Kako zna da sam izabrala naučnika? Prvo sam razmišljala da analiziram pevačicu Tina Tarner ali sam ipak odlučila da proučim Nikolu Teslu. Kako je znala?-    Znam znam, vi mislite da sam ja vidovita, a nisam. – smeškala se Dali. Samo znam astrološki jezik. To je isto kao što neko uči neki strani jezik na primer Švedski, vežba ga, dopunjava, nauči njegove uzrečice i finese... tako isto možemo da naučimo i astrološki jezik. Znam, vi se svi pitate kako sam znala da je Kaća izabrala za domaći da prouči i predstavi nam vojskovođu. Jednostavno. Ja astrologiju učim isključivo osobe koje imaju u svojoj astro karti predispozicije da nauče astrologiju i koje imaju osobine za korišćenje astrologije na pravi način i koje su zaista talenti za to, koji mogu da imaju taj koncept razmišljanja koji je potreban za tu vrstu nauke. Rekla sam vam da izaberete nekog lidera koji je svima poznat da bi mogli i drugi da ispratimo astrološke analize. Lidera simbolizuje Sunce. A Kaća koja je Ovan u horoskopu znači ima Sunce (lider) u znaku Ovna (rat) morala je da izabere nekog vojskovođu. Tako mogu da predpostavim da ti Senka koja imaš Sunce u znaku Vodolije izabrala si nekog naučnika jer naučnici su simbolika Vodolije. Jesam li u pravu? O kome si ti pisala?

-    Nikola Tesla – promrmljala sam. – Ali htela sam prvo da analiziram pevačicu pa sam zadnji momenat predomislila se.

-    Da, ali ipak si izabrala naučnika a ne pevačicu, jer si ispoljila energiju svoje astro karte.

-    Pa mogla sam da analiziram i nekog astrologa na primer Nostradamusa, i astrolog je simbolika Vodolije.

-    U pravu si. Ali sa obzirom da ti radiš sa Goranom koji je jedan od retkih koji ima sve formule, radove i patente Nikole Tesle pa čak i one kao izgubljene, mislim da ti je Tesla bio veći izazov.

-    Jeste. I upravo sam Teslinu kartu poredila sa Goranovom kad sam tražila istinu. Ali prvo ću da ispričam o Tesli sve ono što sam prepisivala od drugih. A na kraju moje mišljenje o tome, u kojim segmentima se slažem a kojim ne. I nadam se da ću biti iskritikovana jer to bi bio jedan »znak kraj puta«. – ironično sam komentarisala.Senka Ninković

PREPORUČUJEMO

Ninićevo LIKOVNO i PESNIČKO izražavanje (kritike)

NINIĆEVO SELFIČKO SLIKARSTVO

RAZGOVOR SA NINIĆEM objavljen u magazinu SENSA (martovski broj)

PREDAVANJA D Ninića

     - O molitvi OČE NAŠ

                            - video snimak

                            - o predavanju

                            - o predavanju (engleska verzija)

     - Na temu BOJE I DUHOVNOST

     - Tema RTANJ

             - Knjižara EVEREST

             - ISTRAŽIVAČKI FESTIVAL 2011.   (video zapisi)

             - RTANJ I DUHOVNOST (predavanje - snimak)

     Ninić na VIKIPEDIJI

              VIKIPEDIJI (engl.)

 

Novo (peto) izdanje popularnog romana OTKRIĆE  - U PRODAJI

Možete naručiti preko ovog sajta (kontakt) ili na telefon

060 3 44 11 77

 

VIDEO KANAL NA You Tube http://www.youtube.com/user/DusanNinic